POPRAVILO PLASTIKE

Najpogosteje lepimo, ravnamo ali varimo plastiko avtomobilov in ostalih prevoznih sredstev. Predvsem so to poškodovani odbijači, žarometi, meglenke, zadnja svetila, blatniki, oklepi, ščitniki, maske, vezne stene, razni nosilci in ohišja, koloteki, armature, hladilniki in rezervoarji za vodo, olje ali klimo.

Veliko je tudi popravil plastičnih delov na gradbenih, vrtnih, gozdarskih in kmetijskih strojih kot so: posode za vodo ali kemikalije, industrijski sesalci, ročice za upravljanje, blatniki, rezervoarji za gorivo, olje ali vodo, razni nosilci in ohišja motornih žag, kosilnic, škropilnic itd. Pa tudi poškodovane plastične dele čolnov in ostalih plovil.

Prav tako izdelujemo, predelujemo in popravljamo cevi za odtočne kanale, sifone, zračnike... Če je popravilo ekonomsko upravičeno, popravljamo tudi vse ostale dele, ki nam jih stranke dostavijo.

Popravljeni deli so po funkciji delovanja popolnoma enakovredni novim in so občutno cenejši. Dražji kot so novi proizvodi, bolj je popravilo plastike ekonomsko upravičeno. Še posebej to velja za popravila avtomobilskih odbijačev, hladilnikov in raznih nosilcev pri tistih vozil, ki nimajo kasko zavarovanja.

Pri popravilu plastike velja poudariti tudi ekološki vidik, saj popravljena plastika ne konča predčasno na smetišču. Ker ni potrebno kupiti novih izdelkov, se tudi ne izkorišča novih zemeljskih virov.

Stranke so s kvaliteto naših popravil zelo zadovoljne. Tudi na forumih, kjer uporabniki sprašuje po tovrstnih storitvah, smo največkrat priporočeni kot kvalitetni in zanesljivi izvajalci.

Naše usluge priporoča med drugim tudi ugledna avtohiša TOYOTA CENTER LJUBLJANA.

Fotografije primerov popravila plastike